Poli




Marcipán és csokoládé

A természetes anyagok vizsgálatát a kakaóbabbal a csokoládéval és a marcipánnal folytattuk. A temperálás után a csokoládét formába öntöttük és különböző módon ízesítettük dekoráltuk.

A temperálás során megismertük, hogyan változik a csokoládé kristályszerkezete, s ez hogyan befolyásolja tulajdonságait. Mi is kipróbáltuk a különböző fázisokat.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a megfelelő működés érdekében a honlap sütiket használ. A sütik útján végzett adatkezelésről bővebben itt tájékozódhat: Adatkezelési Szabályzat

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás