Poli




Maláta, komló, élesztő és víz

A sörgyártás összetett és érdekes lépéseit ismertük meg a Múzeumban. Ismert fogalmakkal találkoztunk: csíráztatás, aszalás, szűrés oldódás, erjesztés.

A természettudomány órákon és a szakköri órákon is végeztünk számos kísérletek az oldódás, szűrés, dehidratálás ozmózis témában.

Megismertük a különböző sörök gyártási folyamatát is.

Tájékoztatjuk, hogy a megfelelő működés érdekében a honlap sütiket használ. A sütik útján végzett adatkezelésről bővebben itt tájékozódhat: Adatkezelési Szabályzat

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás